“British Airways VLUCHT VERTRAAGD”

British Airways Vliegticket claim

BRITISH AIRWAYS

TOT € 600

TERUG BIJ VERTRAGING!

Is jouw British Airways-vlucht vertraagd of geannuleerd?

Lees hier wat jij moet doen om je geld bij British Airways vertraging terug te krijgen! British Airways is de grootste maatschappij in Engeland. Met meer dan 270 vliegtuigen en 600 bestemmingen is British Airways ook een van de grootste maatschappijen uit Europa.

Alle informatie over een succesvolle ticketclaim bij British Airways. We helpen je graag verder om je geld terug te krijgen!

Heb jij vertraging opgelopen met een vlucht van British Airways?
Wist je dat je dan recht hebt op een vergoeding op basis van de Europese wetgeving? De meeste passagiers zijn hier niet van op de hoogte en daarom wordt er vaak niks mee gedaan, maar dit zijn een van de vele rechten die jij hebt als passagier.

Maar wanneer heb je recht op deze vergoeding? Wanneer één van de volgende punten voldoet aan jouw probleem, heb jij recht op een vergoeding:
- Je vlucht is geannuleerd.
- Je British Airways-vlucht is overboekt.
- Je loopt 3 of meer uur vertraging op met je British Airways vlucht.

Wanneer één van de bovenstaande punten bij jou is voorgekomen, heb jij recht op €250,-, €400,- of €600,- per persoon. Dit bedrag is natuurlijk afhankelijk van een aantal dingen. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de duur van de vertraging en hoe lang jouw vlucht was.

Wat kan je doen als jouw British Airways-vlucht vertraging heeft? Wanneer jij op het vliegveld aankomt en je ziet dat je vlucht vertraging heeft, heb je recht op bijstand en verzorging van British Airways. Het komt vaak voor dat een vlucht een kleine vertraging heeft.

Maar waar heb je precies recht op bij British Airways als je vlucht vertraging heeft? Wanneer jouw vlucht 2 of meer uur vertraging heeft, krijg je van British Airways de mogelijkheid om een hapje en drankje te halen door middel van een coupon. Maar heeft jouw vlucht langer dan 3 uur vertraging dan heb je ook recht op een vergoeding. De vergoeding is in dit geval een financiële compensatie.

Maar wat is nou precies de hoogte van deze financiële compensatie? Zoals je hierboven al hebt gelezen kan het zijn dat je recht hebt op €250,-, €400,- of €600,- per persoon. Maar welke vergoeding geldt nou voor jou?

Hieronder lees jij waar je recht op hebt:
€250,-: Vluchten met British Airways tot en met 1.500 kilometer.
€400,-: Vluchten met British Airways binnen de EU van meer dan 1.500 KM.
€400,-: Vluchten met British Airways buiten de EU tussen 1.500 en 3.500 KM.
€600,-: Dit is voor overige vluchten met meer dan 3.500 KM.

Krijg je ook een vergoeding als er sprake is van overmacht?
Wanneer jouw vlucht vertraagd is door overmacht, dan is British Airways niet verplicht om een compensatie uit te keren voor de tijd die jij verloren hebt. Maar wanneer is er sprake van overmacht? Overmacht kan veroorzaakt zijn door een staking van het luchthavenpersoneel, extreme weersomstandigheden, politieke onrust of terreur. Wanneer we over één van deze oorzaken spreken is het volgens de Europese Verordening sprake van buitengewone omstandigheden.

Dus wanneer jouw vlucht is vertraagd door overmacht en dus een buitengewone omstandigheid, dan heb je helaas geen recht op een vergoeding. Bekijk hier of je recht hebt op vergoeding op je vlucht met British Airways. We helpen je graag met een succesvolle ticketclaim!

  • €250,- vergoeding Vluchten tot 1500km.
  • €400,- vergoeding Vluchten binnen de EU meer dan 1.500 KM of buiten de eu tussen de 1.500 en 3.500 KM.
  • €600,- vergoeding Vluchten met meer dan 3.500 KM afstand.