“China Airlines VLUCHT VERTRAAGD”

China Airlines Vliegticket claim

CHINA AIRLINES

TOT € 600

TERUG BIJ VERTRAGING!

Is jouw China Airlines-vlucht vertraagd of geannuleerd?

Lees hier wat jij moet doen om je geld bij China Airlines vertraging terug te krijgen! China Airlines is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen uit China.

Het gebeurt regelmatig dat vluchten van China Airlines vertraging oplopen. Wij kunnen je hier verder bij helpen wat je mogelijkheden zijn.

Heb jij vertraging opgelopen met een China Airlines vlucht?
Wist je dat je dan recht hebt op een vergoeding op basis van de Europese wetgeving? De meeste passagiers zijn hier niet van op de hoogte en daarom wordt er vaak niks meegedaan, zonde! Dit zijn een van de vele rechten die jij hebt als passagier. Op deze pagina leggen we uit wat je precies kan doen wanneet je vlucht met China Airlines vertraging heeft opgelopen.

Wanneer heb je recht op deze vergoeding? Wanneer één van de volgende punten voldoet aan jouw probleem, heb jij recht op een vergoeding:
- Je vlucht is geannuleerd.
- Je China Airlines-vlucht is overboekt.
- Je loopt 3 of meer uur vertraging op met je China Airlines vlucht.

Wanneer één van de bovenstaande punten bij jou is voorgekomen, heb jij recht op €250,-, €400,- of €600,- per persoon. Dit bedrag is natuurlijk afhankelijk van een aantal dingen. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de duur van de vertraging en hoe lang jouw vlucht was. Bij ons kan je je gegevens achterlaten zodat we de claim in werking kunnen zetten. We communiceren precies hoeveel Euro vergoeding je kan verwachten.

Wat kan je doen als jouw China Airlines-vlucht vertraging heeft? Wanneer jij op het vliegveld aankomt en je ziet dat je vlucht vertraging heeft, heb je recht op bijstand en verzorging van China Airlines. Een kleine vertraging van enkele minuten komt veelvoudig voor.

Maar waar heb je precies recht op bij China Airlines als je vlucht langere vertraging heeft opgelopen? Wanneer jouw vlucht 2 of meer uur vertraging heeft, krijg je van China Airlines de mogelijkheid om een hapje en drankje te halen door middel van een coupon. Maar heeft jouw vlucht langer dan 3 uur vertraging dan heb je ook recht op een vergoeding van China Airlines. De vergoeding is in dit geval een financiële compensatie.

Maar wat is nou precies de hoogte van deze financiële compensatie? Zoals je hierboven al hebt gelezen kan het zijn dat je recht hebt op €250,-, €400,- of €600,- per persoon. Maar welke vergoeding geldt nou voor jou?

Hieronder lees jij waar je recht op hebt:
€250,-: Vluchten met China Airlines tot en met 1.500 kilometer.
€400,-: Vluchten met China Airlines binnen de EU van meer dan 1.500 KM.
€400,-: Vluchten met China Airlines buiten de EU tussen 1.500 en 3.500 KM.
€600,-: Dit is voor alle overige vluchten met China Airlines met meer dan 3.500 KM.

Is er sprake van overmacht? Krijg ik dan ook een vergoeding? Wanneer jouw vlucht van Air France vertraagd is door overmacht, dan is China Airlines niet verplicht om een compensatie uit te keren voor de tijd die jij verloren hebt.

Maar wanneer is er sprake van overmacht? Overmacht kan veroorzaakt zijn door een staking van het luchthavenpersoneel, extreme weersomstandigheden, politieke onrust of terreur. Wanneer we over één van deze oorzaken spreken is het volgens de Europese Verordening sprake van buitengewone omstandigheden. Dus wanneer jouw vlucht is vertraagd door overmacht en dus een buitengewone omstandigheid, dan heb je helaas geen recht op een vergoeding. Bekijk hier of je recht hebt op vergoeding.

  • €250,- vergoeding Vluchten tot 1500km.
  • €400,- vergoeding Vluchten binnen de EU meer dan 1.500 KM of buiten de eu tussen de 1.500 en 3.500 KM.
  • €600,- vergoeding Vluchten met meer dan 3.500 KM afstand.