“Delta Airlines VLUCHT VERTRAAGD”

Delta Airlines Vliegticket claim

DELTA AIR VLUCHTEN

TOT € 600

TERUG BIJ VERTRAGING!

Is jouw Delta Airlines-vlucht vertraagd of geannuleerd?

Lees hier wat jij kan doen om je geld bij de vlucht van Delta Airlines terug te krijgen bij vertraging!

Heb jij vertraging opgelopen met een Delta Airlines vlucht?
Wist je dat je dan recht hebt op een vergoeding op basis van de Europese wetgeving? Dat geldt ook voor de luchtvaartmaatschappij Delta Airlines. De meeste passagiers zijn hier niet van op de hoogte en daarom wordt er (helaas) niks meegedaan, maar dit zijn een van de vele rechten die jij hebt als passagier.

Maar wanneer heb je recht op deze vergoeding?
Wanneer één van de volgende punten voldoet aan jouw probleem, heb jij recht op een vergoeding:
- Je vlucht is geannuleerd.
- Je Delta Airlines-vlucht is overboekt.
- Je loopt 3 of meer uur vertraging op met je Delta Airlines vlucht.

Wanneer één van de bovenstaande punten bij jou is voorgekomen, heb jij recht op €250,-, €400,- of €600,- per persoon. Dit bedrag is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de duur van de vertraging en hoe lang jouw Delta Airlines vlucht was.

Wat kan je doen als jouw Delta Airlines-vlucht vertraging heeft? Wanneer jij op het vliegveld aankomt en je ziet dat je vlucht vertraging heeft, heb je recht op bijstand en verzorging van Delta Airlines.

Maar waar heb je precies recht op bij Delta Airlines als je vlucht vertraging heeft? Wanneer jouw vlucht 2 of meer uur vertraging heeft, krijg je van Delta Airlines de mogelijkheid om een hapje en drankje te halen door middel van een coupon. Maar heeft jouw vlucht langer dan 3 uur vertraging dan heb je ook recht op een vergoeding. De vergoeding is in dit geval een financiële compensatie van Delta Airlines.

Maar wat is nou precies de hoogte van deze financiële compensatie? Zoals je hierboven al hebt gelezen kan het zijn dat je recht hebt op €250,-, €400,- of €600,- per persoon. Maar welke vergoeding geldt nou voor jou?

Hieronder lees jij waar je recht op hebt:
€250,-: Vluchten met Delta Airlines tot en met 1.500 kilometer.
€400,-: Vluchten met Delta Airlines binnen de EU 1.500 KM.
€400,-: Vluchten met Delta Airlines buiten de EU 1.500 en 3.500 KM.
€600,-: Dit is voor alle overige vluchten met Delta Airlines met meer dan 3.500 KM.

Krijg je ook een vergoeding als er sprake is van overmacht?
Wanneer jouw vlucht vertraagd is door overmacht, dan is Delta Airlines niet verplicht om een compensatie uit te keren voor de tijd die jij verloren hebt. Maar wanneer is er sprake van overmacht? Overmacht kan veroorzaakt zijn door een staking van het luchthavenpersoneel, extreme weersomstandigheden, politieke onrust of terreur.

Wanneer we over één van deze oorzaken spreken is het volgens de Europese Verordening sprake van buitengewone omstandigheden. Dus wanneer jouw vlucht is vertraagd door overmacht en dus een buitengewone omstandigheid, dan heb je helaas geen recht op een vergoeding.Bekijk hier of je recht hebt op vergoeding.

  • €250,- vergoeding Vluchten tot 1500km.
  • €400,- vergoeding Vluchten binnen de EU meer dan 1.500 KM of buiten de eu tussen de 1.500 en 3.500 KM.
  • €600,- vergoeding Vluchten met meer dan 3.500 KM afstand.