“Hoe werkt het”

Hoe werkt het?

Zo werkt Vertraging.nl

Goed om te weten!
Wij vragen GEEN commissie voor een succesvolle claim! Andere sites vragen al snel meer dan 22% vergoeding op een succesvolle claim, dit kost je dan al snel honderden Euro’s!

Wil je graag de ticketclaim bij een andere partij neerleggen? Dat kan bij ons zonder problemen! Bij andere aanbieders zit je aan een contract vast, probeer daarom altijd eerst via ons! Kijk altijd goed naar voorwaarden! Bij ons zit je namelijk nergens aan vast.

Zo werkt Vertraging.nl
Heb je een reis gemaakt met het vliegtuig? Had je meer dan 3 uren vertraging? Of is je vlucht geannuleerd? Of is er instapweigering? Dan heb je waarschijnlijk recht op schadevergoeding!

Op grond van de Europese wetgeving, EG Verordening 261/2004, heb je als passagier in bepaalde gevallen recht op schadevergoeding. In deze Europese wetgeving is precies bepaald wanneer je recht hebt op compensatie en tot welk bedrag. Het bedrag kan wel oplopen tot € 600 per vliegticket.

Vertraging.nl schiet je graag te hulp als het gaat om het claimen van de schadevergoeding. Als je de vluchtgegevens aan ons doorgeeft, kan het team van Vertraging.nl de aanvraag controleren en naar de airline sturen. Je bent zo in slechts enkele minuten klaar met het indienen van de claim. Wij stellen de brief op en controleren de gegevens. Vervolgens sturen we de brief per post op naar de luchtvaartmaatschappij.

Online kan je in het persoonlijke dossier de voortgang bijhouden van de claim. Wanneer de claim succesvol is ontvang je het geld rechtstreeks van de luchtvaartmaatschappij, wij zitten daar niet tussen en sturen achteraf geen rekening.