“Hoe werkt het”

Hoe werkt het?

Zo werkt Vertraging.nl

Heeft u een reis gemaakt met een vliegtuig? Had u meer dan 3 uren vertraging? Of is uw vlucht geannuleerd? Of is er instapweigering? Dan heeft u misschien wel recht op schadevergoeding!

Op grond van de Europese wetgeving, EG Verordening 261/2004, heeft u als passagier in bepaalde gevallen recht op schadevergoeding. In deze Europese wetgeving is precies bepaald wanneer u recht heeft op compensatie en tot welk bedrag. Het bedrag kan wel oplopen tot € 600.

Vertraging.nl schiet u graag te hulp als het gaat om het claimen van uw schadevergoeding. Als u uw vluchtgegevens aan ons doorgeeft, kan het team van Vertraging.nl controleren of u in aanmerking komt voor schadevergoeding. Als wij denken dat u recht heeft op een vergoeding, laten we dit zo snel mogelijk aan u weten. We gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Soms is er geen recht op compensatie, bijvoorbeeld als de luchtvaartmaatschappij een beroep kan doen op overmacht. Maar als wij inschatten dat uw claim wel kans van slagen heeft, dan kunnen wij zelfs besluiten om u alvast een voorschot van uw schadevergoeding te betalen. Dan heeft u direct geld! Wij verwijzen u naar onze algemene voorwaarden.

Wij werken op basis van no cure no pay. Als het ons niet lukt om de claim te innen bij de luchtvaartmaatschappij, dan kost het u ook niets. Als wij de zaak met succes afronden, dan rekenen wij 22% van de totale vergoeding.

Wilt u direct geld? En wilt u niet lang wachten op de vergoeding van de luchtvaartmaatschappij? Het team van Vertraging.nl zal dan beoordelen of u uw claim aan Vertraging.nl kan overdragen. Als wij vinden dat we uw claim kunnen overnemen, dan laten we u dit zo snel mogelijk weten. U zit dan niet meer in onzekerheid of de luchtvaartmaatschappij betaalt. En u krijgt direct geld!